شهید محراب آیت الله دستغیب

شهید محراب آیت الله دستغیب

شهید محراب آیت الله دستغیب

image description

آیت الله سید محمد هاشم دستغیب

آیت الله سید محمد هاشم دستغیب

حجه السلام سید محمد ابرا هیم دستغیب

حجه السلام سید محمد ابرا هیم دستغیب

حجه السلام سید محمد ابرا هیم دستغیب

آخرین مطالب سایت

article thumbnail

سرچشمه‌های اخلاق انسانی پژوهشگران اجتماعی با دلایل موجه یکسان به عوامل اجتماعی - فرهنگی اشاره می کنند که در ج [ ... ]

article thumbnail

سخن هفته راهى که دنیاى اسلام را بیدار کرد         راهی که شما پاسداران و فداکاران عزیز، در راه پیروزی انقلاب  [ ... ]

article thumbnail

جستاری در علل پیمان شکنی کوفیان       آنان که کوفه را می‌شناسند می‌دانند که سابقه پیمان شکنی‌اش بیش از سابق [ ... ]

article thumbnail

  کمک و یاور همسر باشید مصداق بارز و الگوی کامل صدیقین، حضرت امیر مؤمنان (علیه السلام)و همسر بزرگوارشان زهرا [ ... ]

خانه

معرفی کتاب

معرفی کتاب «صدفی برای مروارید»
یکی از راه‌های گسترش فرهنگ حجاب و عفاف، پرداختن به آثار، معرفی آداب و تلاش برای عرضه آن در جامعه است؛ سیمای حقیقی حجاب، حضور مردان و زنان در لباسی است که در آن بتوانند بدون آسیب‌های اجتماعی و روحی به انجام وظایف دینی و اجتماعی خود همت گمارند. ادله عقلی برای فواید و آثار حجاب و عفاف فراوان است و در متون دینی نیز نقل‌ها و روایات معتبر بسیاری برای بیان چند و چون آن‌ها دیده می‌شود؛ هویت بخشی، تأمین آرامش روانی، حفظ طراوت و طهارت روح، امنیت اجتماعی، تعالی معنوی، سلامت روحی و بهداشت جنسی، آرامش و استحکام خانواده از جمله این آثار محسوب می شود.

کتاب «صدفی برای مروارید» اثر حامد حسینیان به همت مؤسسه بوستان کتاب منتشر شده است. این کتاب سعی دارد با در نظر داشتن لایه‌های درونی روان زن، به مجموعه‌ای از کارکردهای اجتماعی و فردی حجاب بپردازد، همچنین دستورات حکیمانه اسلام در ترسیم سیمای عفاف در جامعه را به تفصیل بررسی کرده و در نهایت به شبهاتی پیرامون این موضوع پاسخ دهد.

مؤلف در آغاز کتاب به ضروت بحث حجاب می‌پردازد و آن را به عنوان یک سلاح برای صیانت از عفت و شخصیت زن معرفی می‌کند؛ همچنین در ادامه به نقش رسانه‌های غربی در ترویج بی‌حجابی و بی‌بندباری می‌پردازد.

این اثر دارای سه فصل است، نویسنده در فصل اول به تبیین دو موضوع معماری زن و کارکردهای حجاب به عنوان مقدمه می‌پردازد و در آن خصوصیات زنان در خلقت و کارکردهای حجاب را در جنبه‌های فردی و اجتماعی بیان می‌کند.

در این فصل، نویسنده هویت بخشی، ارزش بخشی، طراوت و طهارت، تنظیم روند رشد، تنظیم شهوت جنسی، آرامش روان، امنیت، سلامت و زیبایی و جلوگیری از صرف هزینه‌های زائد را به عنوان کارکردهای فردی حجاب توضیح داده است و آزادی معنوی، خانواده پایدار و جامعه پویا، آرامش و امنیت اجتماعی، استواری جامعه و حفظ نیروی اجتماعی را به عنوان نمونه‌هایی از کارکردهای اجتماعی حجاب تشریح می‌کند.

نویسنده در فصل دوم این کتاب، با عنوان «حجاب در دین» به بحث‌هایی هم‌چون حجاب در آیینه ادیان، حجاب در اسلام، وجوب حجاب، آداب حجاب در سیمای قرآن، آداب حجاب در سیمای سنت، حریم پوشش، حریم زن و مرد در جامعه، حجاب در سیره حضرت زهرا (سلام‌الله علیها) و حریم زن و مرد در خانواده می‌پردازد.

نویسنده در فصل سوم کتاب تلاش می­ کند به شبهات شایع پیرامون مسأله حجاب پاسخ دهد، از جمله موضوعات مطرح شده در این بخش عبارت است از: علل پیدایش حجاب از دید منکران، حجاب و رهبانیت، حجاب و امنیت، حجاب و تسلط مرد، حجاب و حسادت، حجاب و عادت زنانگی، چرا چادر مشکی؟ چرا حجاب برای زن؟ حجاب، حق زن یا حق خدا و حکومت و حجاب.